JET SET

Dara Bubamara pala u nesvijest od gladi, pa završila u bolnici

Avaz.ba

26.12.2017

Dara Bubamara je kolabirala na snimanju novog spota i završila u bolnici na infuziji. 

Kako saznaje Informer, pjevačica sedam dana skoro ništa nije jela kako bi se uvukla u tijesnu, seksi garderobu koju nosi u ovom ostvarenju.

Dara je prošle sedmice snimila kadrove za pjesmu "Nikad ne reci nikad" i poslije nekoliko sati joj je pozlilo, pa su je saradnici hitno odvezli u bolnicu.


Srušila se

- Dara je, kao i uvijek, bila lijepo raspoložena na snimanju i sve vrijeme se zezala sa ekipom. Međutim, u jednom momentu je samo rekla da joj se vrti u glavi i pala je u nesvijest. Svi smo odmah skočili i pritrčali joj u pomoć. Polivali smo je vodom i tako smo uspjeli brzo da je povratimo. Pozvali smo Hitnu pomoć i oni su stigli i prevezli je u bolnicu, gdje je primila infuziju - navodi jedan od saradnika pjevačice koji je bio tamo.

Kada su je osvijestili, Bubamara im je objasnila da joj je pozlilo jer sedam dana skoro ništa nije jela.

- Rekla nam je da sedam dana maltene ništa nije stavila u usta. Pila je samo neke dijetalne šejkove kako bi bila fit, jer je znala da će u spotu nositi usku i provokativnu garderobu, koja otkriva veći dio njenog tijela - priča sagovornik i dodaje da se folk zvijezda pravo iz bolnice vratila na snimanje, kao da se ništa nije desilo.


- Insistirala je da se vrati u studio i kao pravi profesionalac završi posao. Rekla je da osjeća dobro i da će izdržati na nogama još tih nekoliko preostalih kadrova.

Pjevačica je uprkos zdravstvenim problemima uspjela da posao uspješno privede kraju.

- Snimanje je ukupno trajalo deset sati, a Dara je sve profesionalno odradila. Svi smo bili zabrinuti za nju, ali ona je toliko pozitivna osoba da nam je čak zabranila da do kraja snimanja uopšte pominjemo cijelu tu situaciju - navodi izvor Informera.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.