OTKRIVENO

Bivši član „One Directiona“ prekinuo s pjevačicom Šeril

Liam Pejn i Šeril Kole

24.sata.hr

2.7.2018

Bivši član “One Direction“ Lijam Pejn (Payne, 24) i britanska pjevačica Šeril Kole (Cheryl Cole, 35) odlučili su prekinuti nakon dvije i po godine veze, jer se nalaze u, kako tvrde, različitim fazama života. Iako im se prošle godine rodio sin Bear Grej Pejn (Grey Payn, 1), par nije mogao izdržati nevolje i probleme koji su ih snašli te se, kažu, teška srca moraju rastati.



- Šeril i Lijam veoma su se trudili oko veze. Ranije ove godine su imali problema, ali su ih uspjeli prijeći. Nakon dugog i pažljivog razmišljanja, zaključili su kako je najbolje da svako od njih ode svojim putem - izjavio je izvor blizak paru, prenosi „The Sun“.

Oboje imaju uspješne muzičke karijere koje većinom uzimaju puno vremena što se na kraju odrazilo i na njihovu vezu. Lijam se navodno iselio iz njihove zajedničke kuće vrijedne pet miliona funti, a roditeljske dužnosti nad sinom Bearom će podijeliti.

- Još imamo toliko ljubavi jedno za drugo kao za članove porodice. Bear je naš svijet i molimo da poštujete njegovu privatnost dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje - objavili su na Twitteru. Par se upoznao još 2008., kada je četrnaestogodišnji Lijam došao na audiciju britanskog 'X Factora' i namignuo članici žirija, Šeril. Pjevačica iza sebe ima dva propala braka, a posljednji je navodno završio upravo zbog Lijama za kojeg se nikada nije udala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.