SENZACIJA

Idris Elba podijelio "neugodnu" fotografiju s Danijelom Krejgom sa Zlatnog globusa

Elba je u nekoliko navrata sugerirao da je zainteresiran za ulogu Džejmsa Bonda

Krejg i Elba: Na dodjeli Zlatnih globusa. Instagram

Avaz.ba

7.1.2019

Već nekoliko godina piše se o mogućnosti da Idris Elba postane novi Džejms Bond (James) i, iako je on sam izjavio da se to neće dogoditi, u nekoliko navrata sugerirao je da je zainteresiran.

Moje ime je Elba, Idris Elba - napisao je prošle godine na Twitteru i raspametio fanove, no ispostavilo se kako se samo našalio. 

Na dodjeli Zlatnih globusa otišao je korak dalje kad je pozirao s Danijelom Krejgom (Daniel Craig), koji od 2005. glumi najpoznatijeg svjetskog tajnog agenta.

"Nezgodno", napisao je na InstaStoryju Elba. Instagram

"Nezgodno", napisao je na InstaStoryju Elba, kojeg je magazin "People" proglasio najseksi muškarcem 2018. godine, uz fotografiju s Krejgom s jučerašnje dodjele zlatnih kipića u Los Anđelesu.

- Nije da dolijevam ulje na vatru ali... budite dobri dečki - napisala je lijepa Idrisova zaručnica, 46-godišnja Sabrina Dovre (Dhowre), koja je fotografiju podijelila na Instagramu.

"Er...?", komentirao je Elba, koji na dodjelu Zlatnih globusa nije došao samo zakuhati nove doze tračeva o Džejmsu Bondu već je na pozornici gledao svoju 16-godišnju kćerku Isan, ambasadoricu ovogodišnje ceremonije.

Elba se našao i na nekoliko fotografija cure s vodom, koju su prozvali zvijezdom večeri jer je "photobombirala sve zvijezde na crvenom tepihu".

Elba se našao i na nekoliko fotografija cure s vodom. Facebook

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.