MUSIC AWARDS CEREMONY

Premijera pjesme Massima Savića na MAC-u

Tehničke pripreme u "Štark Areni" uveliko su u toku, a ekipa "Skymusica", vrijedno radi na pripremi spektakla desetostruko duže nego za bilo koji događaj do sada. Za koji dan počet će i probe nastupa izvođača

Savić: Live nastup u "Štark Areni". Promo

Piše: N. Aj.

25.1.2019

Massimo Savić, jedan od najpopularnijih muzičara regiona, miljenik publike različitih generacija, poziva publiku na svoj nastup na manifestaciji Music Awards Ceremony (MAC), koja će biti održana 29. januara u "Štark Areni".

Massimov live nastup bit će jedan od specijalno osmišljenih i režiranih specijalno za ovu priliku, a muzičar ne krije odušuvljenje.

- Želim vam naglasiti da ću nastupiti apsolutno uživo i da će to biti ujedno i premijera jedne predivne pjesme za vas - kazao je Savić.

Na MAC-u će, osim Massima, nastupiti i "Letu Štuke", Jelena Rozga, Rasta, Lollobrigida, Aca Lukas, Bajaga, Van Gog, Željko Joksimović, Marija Šerifović i mnoge druge zvijezde regiona.

Tehničke pripreme u "Štark Areni" uveliko su u toku, a ekipa "Skymusica", vrijedno radi na pripremi spektakla desetostruko duže nego za bilo koji događaj do sada. Za koji dan počet će i probe nastupa izvođača.

- MAC će biti najveći i najglamurozniji događaj koji je region ikada vidio, bit će dodijeljeno više od 25 muzičkih priznanja, a crvenim tepihom prošetat će oko 200 poznatih ličnosti iz regiona - kazali su organizatori.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.