ZADAR

Popularni hrvatski pjevač nasred ulice fizički napao suprugu i njenu prijateljicu

Mladen, jedan je od miljenika dijaspore, često odlazi na turneje po Kanadi, Americi i Australiji

O Grdovićevim bračnim problemima piše se već godinama. Facebook

Jutarnji.hr

7.2.2019

Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović u utorak je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u porodici i drskog ponašanja, prenosi Zadarski.hr.

Grdović je u Zadru verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

Da se nešto neobično događa, bilo je jasno već u ranim poslijepodnevnim satima u srijedu kad je pjevač propustio konferenciju za novinare na kojoj je najavljen njegov koncert povodom 40 godina karijere. Koncert se održava sljedeći petak, a Grdović organizatorima jučer u to vrijeme nije bio dostupan na mobitel.

Mladen Grdović jedan je od najpopularnijih hrvatskih muzičara, koji je minulih decenija sjedio za volanima crvenog Ferrarija, nekoliko Mercedesa, Jaguara, Porschea. Nekoliko luksuznih i brzih automobila u alkoholiziranom je stanju i slupao. 

O Grdovićevim bračnim problemima piše se već godinama, a i ovo nije prvi put da intervenira policija. 

Još prošle godine pričalo se da se par razvodi, no Mladen je na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju otputovao u pratnji Brankice i tako stavio tačku na naklapanja o razvodu.

- Svi mi imamo krize u životu, pa onda i u braku. Svi imamo uspone i padove. Nije lako trpjeti pjevače, neuredan je to život, to su stalna putovanja. Mi se volimo, nas niko neće razvesti, nas dvoje rođeni smo jedno za drugo - rekao je Grdović, koji se s Brankicom vjenčao 1996. godine u Las Vegasu. 

Glasine su krenule nakon što je u javnost u maju 2018. procurila informacija da je supruga protiv njega podnijela prvu tužbu za utvrđivanje bračne stečevine na Općinskom sudu u Zadru. Iako je Branka dotad podnijela dvije tužbe, od kojih je jedna bila i za razvod, zadarski supružnici ostali su u "sretnom braku".

U septembru 2017. Branka je povukla tužbu za razvod braka od zadarskog pjevača. 

Brak poznatih zadarskih supružnika obilježilo je dosad više svađa i policijskih intervencija, što je Grdović svojevremeno prokomentirao riječima kako u svakom braku, pa tako i njegovu, ima trzavica, no da njihova ljubav sve pobjeđuje.

Grdović je i ranije zbog svađi sa suprugom imao problema s policijom, koja ga je osim toga 20-ak puta prijavljivala zbog pijane vožnje i izazivanja manjih saobraćajnih nesreća. Sudovi su mu u većini slučajeva izricali novčane kazne i određivali zaštitne mjere oduzimanja saobraćajne dozvole. Prema neslužbenim podacima jednom mu je bila određena i mjera liječenja, kao i mjera izvanrednog liječničkog pregleda. 

Prema pisanju medija Grdović je 2009. uvjetno osuđen zbog porodičnog nasilja nad suprugom i bratom.

Zadarski pjevač jedan je od miljenika dijaspore, često odlazi na turneje po Kanadi, Americi i Australiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.