JET SET

Keli žestoko napali jer se nije oprostila od Dilana, a poslije njenog odgovora svi su zašutjeli

Nakon tišine poslije Lukove smrti na Instagramu objavila prvu fotografiju

Dženi Gart: Njena objava izazvala burnu reakciju. Instagram

Telegraf.rs

10.3.2019

Luk Peri (Luke Perry), omiljeni zavodnik iz serije "Beverly Hills", preminuo je 4. marta u bolnici ''Sent Džozef'' u Burbenku nakon što je 27. februara u svom domu doživio moždani udar.

Od slavnog Dilana iz "Beverly Hillsa" potresnim porukama oprostilo se mnogo osoba, među kojima mnoštvo njegovih kolega.

Međutim, ona koja se nije oglašavala jeste glumica Dženi Gart (Jennie Eve Gart, 46), čuvena Keli iz "Beverly Hillsa". Ona je nakon tišine poslije Lukove smrti na Instagramu objavila prvu fotografiju na kojoj poziraju njene kćerke - Luće (Luce, 21), Lole (16) i Fiona (12).

Čim je podijelila fotografiju, na stotine osoba nagrnulo je s komentarima, mahom je osuđujući jer se nije oglasila poslije Dilanove smrti.

- Jedino tebi nije stalo do Luka. Baš sam pratio hoće li nešto objaviti za Luka i taman kada se ponadam da joj je ipak stalo - ona objavi fotografiju koja uopće nije prikladna u ovom trenutku. Stidi se, Dženi - samo je jedan od komentara.

Kada je vidjela koliko je sve daleko otišlo, Dženi se oglasila.

- Zdravo svima. Odlučila sam da danas objavim sliku mojih djevojaka jer su one moj život. Jer danas je dan kada se slave sve žene. Dugo mi je trebalo da poželim da slavim bilo šta. Razmišljala sam o tome i znam da bi to želio moj dragi prijatelj. Njegova djeca bila su njegov život. Svi koji su ga znali - znali su to, kao i to da ga nije bilo briga za društvene mreže. Tako da, molim vas, nemojte da osuđujete i pišete ružne komentare. To stvarno nije kul. Iskreno, Dženi - napisala je glumica.

Podsjetimo, Keli i Dilan u "Beverly Hillsu" romansu su započeli kada je Dilanova djevojka Brenda otišla u Pariz, a kada su Brenda i Dilan zvanično raskinuli - Keli i Dilan i javno su ozvaničili vezu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.