POSJETE

Trampovu kćerku u Beogradu čuvaju seksi plavuše, kreće se uz policijsku pratnju

Svi članovi pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu sigurnost na visokom nivou

Tifani Tramp. Instagram

Avaz.ba

12.3.2019

Tifani Tramp (Tiffany Trump), kćerka predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, trenutno boravi u Srbiji s momkom i prijateljem, a planira ostati 11 dana.

Tifani Tramp se danas šetala Beogradom, nakon čega se zaputila u hotel u kome je smještena. Zadržala se sat u najboljem apartmanu u hotelu u centru grada. Osiguranje je bilo sve vrijeme ispred hotela, gdje je čekao automobil Ambasade SAD, a iza i ispred njega policijska pratnja.

U samom hotelu u holu su, također, pojačane sigurnosne mjere. Desetak minuta prije nego što je kćerka Donalda Trampa liftom došla do prizemlja hotela sišla je djevojka koja je njena lična pratnja i obavijestila osiguranje kako će uskoro sići i Tifani. 

U međuvremenu je sišao i mladić, koji je, također, u pratnji Tifani i njenog izabranika. 

Pažnju prisutnih, privlačile su seksi plavuše koje su sjedile u holu i čekale Donaldovu nasljednicu. Sa mlađom od njih su se Tifani i njen momak šalili i razgovarali. Na kraju su se dogovorili da se za nekoliko sati ponovno vide na istom mjestu.

Svi članovi pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu sigurnost na visokom nivou, prenose srbijanski mediji.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.