SKANDALI

Bivši muž Andreane Čekić: Ja sam njenog momka doveo u bend

Stvarno ne želim učestvovati u tome, nemam nikakve veze s tim - kazao je Ivan

Ivan Miludinović: Nemam nikakve veze sa bilo čime što je izašlo u javnost. Telegraf.rs

Telegraf.rs

20.3.2019

Bivši suprug Andreane Čekić Ivan Miladinović odgovorio je na pjevačicine optužbe da je on kriv za sve izjave upućene od žene njenog sadašnjeg dečka Marka Miloševića.

Ivan je otkrio za Telegraf.rs da nema nikakve veze s bilo čime što je izašlo u javnost. 

- Ne ulazim u to. To je njen život. Nismo zajedno već neko vrijeme i to je to, nemam šta više reći. Rastali smo se sporazumnim razvodom i ne znam zašto se bavi tim stvarima, ali opet, njen izbor, njena stvar - kazao Ivan. 

Ivan je kazao da nije istina da ga je Andreana Čekić otjerala iz benda prije mjesec.

- Ne. Ja sam iz benda sam izašao, jer je bend moj. Nije ona napravila bend, napravio sam ga ja. Napustio sam bend jer sam dobio daleko bolju ponudu i pošto više nismo muž i žena, nije ni bilo razloga ostati raditi s njom. Vrlo jednostavno. Ranije sam to radio, jer smo bili zajedno - kazao je pjevačicin bivši suprug.

Ivan je potvrdio da se čuo s Marinom, suprugom Andreaninog dečka Marka, ali bez priče o tome da "unište Andreanu i Marka".

- Javila mi se žena kada je saznala sve to, pitala me znam li nešto o tome, rekao sam da sam čuo, da znam koliko i ona. Šta je ona poslije radila i kako je došlo do novina, nemam pojma. Stvarno ne želim učestvovati u tome, nemam nikakve veze s tim - kazao je Ivan.

Marina je Andreanu optužila da je njenom djetetu "ukrala oca", a  Čekić tvrdi kako je sve to režija njenog bivšeg muža Ivana Miladinovića, za šta, kako kaže, ima i dokaz.

Također, Ivan je potvrdio za Telegraf.rs da je on doveo Marka u bend.

- Da, tako je. I ja sam izašao iz priče, rekao sam već, dobio sam bolju ponudu i to je to - potvrdio je Andreanin bivši suprug.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.