LJEPOTICA

Laura Andrić: U zagrljaju s reli vozačem

Rođena je u Melburnu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta

Piše: A.Ho.

3.11.2019

Andrić: Seksepilna manekenka. Promo

Lijepa manekenka Laura Andrić, porijeklom iz Travnika, već neko vrijeme ljubi australskog reli vozača Frejzera Rosa (Fraser Ross).

Velika je podrška svom dečku na svim važnim utrkama i sportskim događajima i dodjelama nagrada, s kojih često objavljuju zajedničke fotografije. Ljubavna veza s australskim vozačem Lauru je povukla s modnih pista i snimanja, pa je sve češće u publici reli utrka na kojima vjerno navija za Rosa, koji nerijetko osvaja prva tri mjesta.

Seksepilna manekenka, rođena u Melburnu, radila je za najveće modne brendove širom svijeta, a jedna od najznačajnijih kampanja bila je ona za čuveni „Nike“.

- Iako radim posao u industriji koji izgleda kao pogon, to je samo moj posao. Ja, zaista, vjerujem da ljepota dolazi iznutra. Neke od najljepših ljudi koje poznajem su takvi jer su dobri i puni ljubavi. Nisam imala nikakve plastične operacije, ali nikad ne znate šta se može dogoditi u budućnosti. Vjerujem da, ako će to zaista poboljšati vaš život i sreću, a vi to radite iz pravih razloga, onda to sigurno nema štete – rekla nam je Andrić svojevremeno.

Ova egzotična ljepotica svake godine posjećuje našu zemlju, ali i susjednu Srbiju, u kojoj također ima rodbinu, a u posljednje vrijeme sve je aktivnija i njena karijera u polju marketinga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.