LJUBAV

Denis Kvajd ženi 39 godina mlađu studenticu

Par na odmoru. Instagram

E.I./ Avaz.ba

6.11.2019

Američki glumac Denis Kvejd (Dennis Quaid, 65) zaručio se sa 39 godina mlađom studenticom Laurom Savole (26) i planiraju vjenčanje, piše "Daily Mail". Prije pet mjeseci priznali su da su u vezi, a Denis je zaprosio Lauru tokom njihovog romantičnog odmora na Havajima. 

- Imam godinu da to odradim, jer ako prođe godina, postajem sumnjiv - rekla je zvijezda filma 'Zamka za roditelje'. U narednoj godini, ako bude sve po planu, Denis će se vjenčati četvrti put, a Laura je već u potrazi za vjenčanicom.

Denis je prosidbu planirao mjesec i po dana. 

- Htio sam da bude u potpunosti privatno. Dok nas je pokušala fotografirati, podignuo sam prsten ispred nas i pitao: 'Hoćeš li se udati za mene'. A onda je onda pala - ispričao je glumac.

Denis se u avgustu prošle godine razveo od svoje treće supruge Kimberli Bafington (Kimberly Buffington, 46), s kojom je bio u braku od 2004. godini. Imaju blizance, ali su prije tri godine prestali živjeti skupa. Navodno je Denis nevjeran. Prije Kimberli, glumac je bio s Meg Rajan (Ryan) i Pamelom Soles (P.J. Solis).

Zaprosio mladu studenticu na Havajima. AFP

Denis je prosidbu planirao mjesec i pol dana. 

- Htio sam da bude u potpunosti privatno. Dok nas je pokušala fotografirati, podignuo sam prsten ispred nas i pitao 'Hoćeš li se udati za mene'. A onda je onda pala - ispričao je glumac.

Denis se u augustu prošle godine razveo od svoje treće supruge Kimberli Bafington (Kimberly Buffington, 46), s kojom je bio u braku od 2004. Skupa imaju blizance, ali su prije tri godine prestali živjeti skupa. Navodno je Denis nevjeran. Prije Kimberli, glumac je bio s Meg Rajan (Ryan) i Pamelom Soles (P.J. Solis).

Denis je prosidbu planirao mjesec i pol dana. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.