PLUS SIZE

Manekenka se udebljala 22 kilograma

Svoju trudnoću prenosi uživo na društvenim mrežama

M.S.S. / Avaz.ba

20.12.2019

Ešli Grejem (Ashley Graham), najpoznatija plus sajz manekenka na svijetu, u avgustu je podjelila sa svima da očekuje bebu, a još tada je riješila da sa ženama širom interneta podjeli detalje svoje trudnoće, te kako se njeno tijelo mijenja, kao i ono o čemu malo žena govori, emocionalnom stanju tokom trudnoće.

Poznata brineta oduvijek je otvoreno govorila o krizama sa samopouzdanjem i borbi koju je vodila sama sa sobom da prihvati svoje tijelo i da se počne osjećati dobro u svojoj koži, a na taj način pomogla je milionima žena.

Ešli Grejam: Ponosna na svoje tijelo - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Kako je odlučila da svoju trudnoću prenosi „uživo“ na društvenim mrežama, odlučila je i da na taj način inspiriše žene širom svijeta, pokazujući im da nisu usamljene u naglom debljanju dok nose dijete, ili u nagomilavanju celulita, strija, rastezanju kože.

- Udebljala sam se 22 kilograma. I što je najbolje, baš me briga. Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila i do sada. Između vježbanja, joge, akupunkture i limfnih masaža, konačno se osjećam kao da sam shvatila tu cijelu trudnoću i kako da se nosim s njom - napisala je Ešli.

Ona pored inspirativnih tekstova, dijeli i takve fotografije - na kojima bez ustručavanja pokazuje svoje tijelo u novonastalim okolnostima. Ešli, kaže da su joj u prihvatanju novih kilograma najviše pomogle druge trudnice i novopečene mame, kao Serena Vilijams (Williams) i Ejmi Šumer (Amy Schumer).


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.