MUZIKA

Odgođeni koncerti Vlatka Stefanovskog u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici

Objavljeni novi termini koncerata

Vlatko Stefanovski. Arhiv

Avaz.ba

16.3.2020

Koncert "Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić" koji je bio zakazan za 1. april u Domu mladih u Sarajevu, zbog preporuke Vlade FBiH o novonastaloj situaciji, odgađa se za novi termin - 1. juna.

- Ulaznice kupljene za 1. april preko sistema Kupikartu.ba te na terenskim prodajnim mjestima, vrijedit će i za novi datum. Povrat ulaznica  moguće je ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 1. aprila. Nakon tog datuma, povrat sredstava više neće biti moguć - poručuje organizator.

Zbog pandemije koronavirusakoncert zakazan za 2. april  u Hrvatskom domu H. S. Kosača u Mostaru, odgađa se za 30. maj. Ulaznice kupljene za 2. april, vrijedit će i za novi datum. 

- Povrat ulaznica moguće je ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 1. aprila. Nakon tog datuma, povrat sredstava više neće biti moguć - podvlači organizator.

Koncert najavljen za 4. april u BKC-u Tuzla, odgađa se za 31. maj, a ulaznice vrijede i za novi datum.

Povrat ulaznica moguće je ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 1. aprila. Nakon tog datuma. povrat sredstava više neće biti moguć. 

Umjesto 3. aprila, Stefanovski će u BNP-u u Zenici  nastupiti 29. maja. Ulaznice će vrijediti i za novi datum, a povrat je moguće ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 1. aprila. Nakon tog datuma. povrat sredstava više neće biti moguć. 

Vlatko Stefanovski. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.