MODA I PANDEMIJA

Čuvena anđelica "Victoria's Secreta" ima koronavirus

Prvo sam mislila da sam se otrovala hranom, a onda nisam mogla ni da ustanem iz kreveta, priznala je Grejem

Grejem: Na Instagramu objavila da je zaražena. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

2.4.2020

Manekenka Aleksina Grejem (Alexina Graham), koja je prošle godine dobila svoje mjesto u jatu čuvenog brenda "Victoria's Secret", objavila je na Instagramu da je zaražena koronavirusom.

Ova ljepotica istaknula je i da su simptomi bili toliko teški da je na kraju hospitalizirana. Ona je podijelila fotografiju iz bolničke postelje sa maskom na licu, a potom je opisala i simptome koje je osjetila.


Grejem: Povraćala nekoliko puta na dan. Instagram

- Povraćala sam nekoliko puta na dan. Pojavila se i visoka temperatura, a tijelom su mi stalno prolazili trnci. Nisam mogla da izgovorim punu rečenicu niti da normalno dišem. Pluća mi to nisu dozvoljavala, a grlo mi je bilo zatvoreno, grudi stegnute - istaknula je Aleksina te je dodala:

- Nisam mogla samostalno da uđem niti da izađem iz kade. Bila mi je potrebna pomoć i da ustanem iz kreveta. Nisam mogla normalno ni da jedem, jer mi je to predstavljalo bol.

Apelirala je na sve da ostanu u izolaciji i da ne napuštaju svoje domove.

- Molim vas, shvatite ovo ozbiljno. Molim vas, ostanite kod kuće sami ili s kim god da živite. Ovo je zastrašujuće -  apelirala je slavna 30-godišnjakinja, zahvalivši, ujedno, mlađoj sestri koja se brinula o njoj.


Grejem: Druga Evropljanka koja radi za brend "Victoria's Secret". Agencije

Ona je druga Evropljanka koja radi za brend "Victoria's Secret", a prva crvenokosa manekenka u okviru istog.

- Status anđela?! Hvala "Victoria's Secretu" za vjeru u ovu crvenokosu glavicu, vrlo sam počastvovana što sam sada dio vaše porodice. Jedva čekam sve što slijedi - napisala je ona prošle godine te dodala i da je to najveća osveta za sve one koji su joj se podsmjehivali zbog pjegica i neobične boje kose.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.