HOLIVUD

Šta bivši otkrivaju o Dženifer Aniston

Sjećam se da sam se nakon snimanja, vraćao u svoju garderobu i plakao danima, prisjetio se Donovan

Dženifer Aniston. Agencije

Avaz.ba

8.4.2020

Dok se u posljednje vrijeme često govori o obnovi romanse Dženifer Aniston (Jennifer) s glumcem Bredom Pitom (Brad Pitt), sada su se javila dva muškarca s kojima je Dženifer svojevremeno bila u vezi - Pol Rad (Paul Rudd) i Tejt Donovan (Tate).

Dženifer je s Polom izlazila 1998. godine, tokom snimanja filma "Object of My Affection". Četiri godine nakon toga, sreli su se na snimanju kultne serije "Prijatelji", što je Pol opisao kao jako neugodno iskustvo. Tokom gostovanja u emisiji "The Graham Norton Show", glumac je ispričao da mu ništa nije bilo jasno. 

Osjećao sam se kao da ne trebam biti tu. Nakon što smo završili sa snimanjem, otišao sam do nje i rekao: "Uspjeli smo'' - ispričao je i priznao da mu šala nije baš uspjela te da ga je Dženifer samo pogledala bez ikakvog komentara. 

Tejt Donovan u "Prijateljima" je igrao njenog partnera Džošuu, a ulogu je dobio zahvaljujući Dženifer. Ipak, kada je snimanje počelo, par se razdvojio, zbog čega je situacija bila poprilično neugodna.

Bilo je užasno, jako teško. Sjećam se da sam se nakon snimanja vraćao u svoju garderobu i plakao danima - ispričao je svojevremeno za "HuffPost Live".

Dženifer Aniston. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.