OPUŠTANJE U IZOLACIJI

Slavne dame pokazale lice bez šminke

Od Drju Berimor, Kendal Džener, Helen Miren do Šeron Stoun

L. K. P. / Avaz.ba

10.4.2020

Šeron Stoun - Avaz
Pink - Avaz
Kendal Džener - Avaz
Helen Miren - Avaz
Hejli Biber - Avaz
+1

Drju Berimor (Drew Barrymore), Kendal Džener (Kendall Jenner), Helen Miren (Mirren), Šeron Stoun (Sharon Stone) i Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) samo su neke od slavnih dama koje su ovih dana pokazale lice bez šminke.

Većina ljudi navikla je vidjeti slavne face u izdanjima koja oduzimaju dah, bilo da se pojavljuju u televizijskim emisijama ili na crvenim tepisima prestižnih događanja, i ponekad je ljudima teško zamisliti kako izgledaju bez teške šminke i u kućnim izdanjima.

No, to se ovih dana promijenilo nakon što je i većina njih primorana boraviti u izolaciji zbog izbijanja pandemije koronavirusa pa su se u kućnoj atmosferi u potpunosti opustile, ali i pokazale svojim fanovima neku svoju drugu stranu.

Drju Barimor javila se fanovima iz udobnosti svog doma javila videosnimkom dok na licu nije imala ni trunke šminke, a jedna od najtraženijih manekenki današnjice Hejli Biber (Hailey Bieber) podijelila je fotografiju na kojoj sjedi u običnoj majici ispred kamina u svom domu, također čistog lica, baš kao i njena prijateljica i kolegica Kendal Džener.

Kako izgledaju u opuštenim izdanjima, pokazale su i glumice poput 74-godišnje Helen Miren i 62-godišnje Šeron Stoun, koje su se javile iz svojih spavaćih soba.

Neke od fotografija možda inspiriraju "obične" dame  i potaknu da pospreme svoju kozmetičku torbicu, ako to već do sada nisu učinile.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.