NEPRIMJERENO

Dženifer Lopez zgrozila ponašanjem

Odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe

Lopez: Zgrozila javnost. Agencije

Avaz.ba

27.4.2020

Posljednjih nekoliko dana u već ionako toplom Majamiju vladaju visoke temperature, zbog čega se 50-godišnja latinoamerička pjevačica Dženifer Lopez (Jennifer) odlučila za nesvakidašnji potez. Naime, u društvu šest godina mlađeg supruga Aleksa Rodrigeza (Alex Rodriguez) posjetila je njegovu porodicu na Floridi. Kako ističe američki portal "Sun", njegova kći Ela (Ella) slavila je 12. rođendan, a privatnom okupljanju u javnom parku prisustvovala je i Aleksova bivša supruga Sintija Skurtis (Cynthia Scurtis).

Iako su početak dječije proslave obilježili igra, torta i mnogo slatkiša, Džej Lo je u jednom trenutku odlučila svu pažnju usmjeriti na sebe. Paparaco fotografije pokazale su da je na druženje stigla obučena u bijelu dolčevitu i kratke bijele hlače, ali nije joj trebalo dugo da na proljetnoj vrućini odluči pokazati rezultate teretane u koju ide uprkos strogim mjerama izolacije.

Džej Lo i Aleks Rodrigez. Agencije

Dženifer je odlučila skinuti dolčevitu i ostati u čipkastom grudnjaku boje kože dok joj u paradiranju pred djecom nije zasmetala ni prisutnost bivše supruge zaručnika. 

Fotografije su ubrzo preplavile internet, a mnogi korisnici društvenih mreža istakli su kako je takvo ponašanje krajnje neukusno, dok je nekoliko njih istaklo kako se proslave rođendana ne bi trebale odvijati za vrijeme borbe protiv koronavirusa. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.