SRBIJA

Verica Rakočević: Osuđena sam

Počinjem da sumnjam u vlastitu inteligenciju

Verica Rakočević. Arhiv

Avaz.ba

29.4.2020

Verica Rakočević oglasila se na svom Instagram profilu povodom vanrednog stanja u Srbiji pa je naglasila da je počela da sumnja u svoju inteligenciju.

Još ova sedmica da prođe. Osjećala sam se kao da su mi ruke vezane, osuđena sam bez obzira na to što sam zdravija, poletnija i puna snage, više od mnogih koji imaju 40 godina, broj u ličnoj karti me stavio u izolaciju o kojoj nisam mogla da sanjam. Nosila sam masku prije nego što se prvi zaraženi od korone pojavio, društveno sam odgovorna, mjesec i trideset dana nisam izlazila iz dvorišta. Moji radnici, prijavljeni, sve svoje obaveze sam redovno plaćala bez dana zakašnjenja - ističe Rakočević.

Verica Rakočević sa suprugom. Arhiv

Potom nastavlja: 

- Sada, zato što u ličnoj karti imam broj 72, moram da uzmem u razmišljanje opciju i da četiri porodice ostanu na ulici. Ali, ja ne bih bila ja kada bih prethodnu rečenicu uzela u obzir. Imam sjajan tim ljudi koji razumije svaki moj pogled i svaki gest. Moja bašta i dvorište uživat će još malo sa mnom i bit će ljepša nego ikad. Moram da kažem i ovo, dok se penzioneri šetaju bez maski po pijaci i to gledamo na TV-u, ja poštujem zakon. Počinjem da sumnjam u vlastitu inteligenciju - napisala je Verica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.