ONO SI ŠTO JEDEŠ

Otkriven plan ishrane Dženifer Lopez

Bivši kuhar podijelio tajnu sa svijetom

Lopez: Otkrivena tajna. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

1.5.2020

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu Dženifer Lopez (Jennifer) i Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez) redovno posjećuju teratnu, pa su tako dobili i poseban tretman, te je smiju koristiti i za vrijeme pandemije koronavirusa. Oni su i jedan od sinonima za zdrav način života.

Nevjerovatni trbušnjaci 50-godišnje latino muzičke dive kraj kojih bi se posramile i duplo mlađe djevojke mnoge ostavljaju bez teksta. No, osim sportske aktivnosti, dio zasluga odlazi i na pravilnu i uravnoteženu ishranu. Sada je i ovaj poznati par otkrio i način kako se hrani.


Rodrigez i Lopez: Svaki dan trening. Agencije

Njihov sada već bivši lični kuhar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dvije godine otkrio je kako se hrane i što se uvijek nalazi u njihovoj kuhinji.

-U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, Džej Lo nije baš pretjerani ljubitelj voća, no djeca ga obožavaju. Aleks voli dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća - rekao je poznati kuhar.

Kada je riječ o doručku, u kući Rodriguz- Lopez on se nikada ne preskače.


Lopez: Na trbušnim mišićima zavide joj mnogo mlađe kolegice. Agencije

-Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitno bjelance. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate- rekao je te dodao da u zalihama uvijek imaju mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih.

Ručak nije uvijek obavezan obrok u ovom domu budući da su jako zaposleni, a ponekad pojedu nešto i vani. No za večeru se cijela porodica skupi oko stola.

-Veliki su ljubitelji i meksičke hrane. Jedan dan u sedmici uvijek je takozvani dan tacosa -  otkrio je Fernandez.

Ono što je posebno naglasio je da Dženifer uvijek brine da ne nestane hrane u njenom domu. Njoj i njenom zaručniku to je od posebne važnosti kada su na dijetama pa imaju poseban režim ishrane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.