ŽIVOTNE ODLUKE Poznati voditelj za „Avaz“

Feđa Fetahagić: Zašto sam otišao s OBN-a

Nakon 16 godina došlo je vrijeme za neku promjenu

Lejla Karahmet - Pujagić / Avaz.ba

Fetahagić: Poznato lice OBN televizije

Foto: Instagram


Feđa Fetahagić, poznato lice OBN televizije, otkrio je za „Avaz“ zašto je nakon 16 godina odlučio napustiti male ekrane. Prije više od četiri i po godine doživio je tešku nesreću prilikom pada u kupatilu u hotelskoj sobi u Splitu. Oporavak je potrajao, ali se Feđa oporavio i nastavio svoj posao. Jedan od posljednjih njegovih projekata bila mu emisija „Vaš magazin“.

  • Fetahagić: S bivšim kolegama ostao u dobrim odnosima

    Fetahagić: S bivšim kolegama ostao u dobrim odnosima

    Foto: Instagram


- Kada je zavladala pandemija koronavirusa, ponudili su mi da radim od kuće. Međutim, ja sam odlučio da mi je zdravlje na prvom mjestu. Ostao sam kući. Moja porodica i ja poštujemo sve odluke i pridržavamo se mjera nadležnih organa. Glavni cilj mi je da izađem iz ove pandemijske krize živ i zdrav. A, iskren da budem, nakon 16 godina došlo je vrijeme za neku promjenu – iskren je poznati voditelj.

S bivšim kolegama ostao je u dobrim odnosima i razišli su se bez ikakvih nesuglasica.

- O novom poslu trenutno ne razmišljam. Sve je to fino i krasno, ali činjenica je da je zdravlje najvažnije. Sada smo u takvoj situaciji da nemamo prostora ni da razmišljamo gdje, kako. Sve nam se svelo na posao, kuću, granap i apoteku. Pandemija je puno teža situacija nego promjena posla – zaključio je Fetahagić.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na