SCENA

Jelena Karleuša za koncert dala 10.000 eura

Izmijenila je nekoliko odjevnih kombinacija

Jelena Karleuša. Koncert

Avaz.ba

28.5.2020

Jelena Karleuša (41) za vikenda  je priredila virtualni koncert, na kojemu je pjevala svoje i pjesme kolega. Izmijenila je nekoliko modnih kombinacija, a ugostila je i Miilicu Pavlović (28) te djevojke iz benda "Hurricane".

Kako pišu srbijanski mediji, Jelena je dosta truda, energije i novca uložila u taj koncert. Odjevne kombinacije birala joj je stilistica Marina Ignjatović. 

- Hvala svima koji su danonoćno radili na kostimima zajedno sa mnom - napisala je Marina nakon koncerta te je objavila snimke i fotografije stajlinga koje joj je odabrala.


Jelena Karleuša. Instagram

- Dva kostima su stigla od jednog francuskog dizajnera, kome je bila čast što će Jelena nositi njegove kreacije, koje smo morali dovršiti i obogatiti ih detaljima, kako bismo dobili baš ono što sam zamislila i kako sam je ja vidjela ovaj put. Naravno, oko kostima se uvijek konsultiram s Jelenom. Ona je vrlo kreativna osoba i učestvuje u stvaranju i nadoveže se sa svojim idejama. Nas dvije se jako dobro razumijemo i to uvijek rezultira time da svi ostanu bez daha - rekla je Marina.

Stilistica kaže kako ne želi pričati o ciframa kostima i koncerta, no špekulira je u cijeli koncert uloženo 10.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.