TAJNO DOPISIVANJE

Nikol Kidman i Tom Kruz obnavljaju vezu

Ponovo su se našli u središtu javnosti

Kruz i Kidman: Bivši supružnici. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

18.6.2020

Iako je od njihovog razvoda prošlo već skoro dva desetljeća, bivši američki glumački par, 52-godišnja Nikol Kidman (Nicole) i 57-godišnji Tom Kruz (Cruise), ponovo su se našli u središtu javnosti nakon što je američki tabloidi izašao u javnost s pričom kako se bivši supružnici potajno dopisuju i to sve kriju od glumicinog supruga, muzičaraKita Urbana (Keitha).


Kruz i Kidman: Na pomolu pomirenje. Agencije

Naime, kako piše "Entertain Times", neimenovani izvor za strane je medije ispričao kako se glumica, koja se od zvijezde filma "Top Gun", razvela još 2001. godine, "grize" zbog svoje odluke te je, ujedno potaknuta i činjenicom kako s bivšim suprugom ima dvoje djece, 25-godišnjeg sina Konora (Connor) i 27-godišnju kćerku Izabel (Isabelle), s Tomom ponovno stupila u kontakt da za to ne zna njen sadašnji suprug.

Kao jedan od dokaza svojim tvrdnjama, tabloid navodi i to kako je Nikol u medijima otvoreno govorila o poboljšanju odnosa s djecom koju je usvojila s Tomom, a s kojima, zbog činjenice da su se priklonili scijentologiji, nekoliko godina nije bila u kontaktu. Izvor je objasnio kako je poboljšanjem odnosa sa sinom i kćeri, Nikol poboljšala odnos i s bivšim suprugom.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.