KRALJICA DRUŠTVENIH MREŽA

Bela Hadid u toplesu

Probala sam i jogu, nevjerojatno je umirujuća, ali ja sam ipak tip cure koja se voli pošteno iznojiti

Hadid: Bogatstvo joj se procjenjuje na oko 25 miliona dolara. Agencije

Avaz.ba

29.6.2020

Bela Hadid (Bella), 23-godišnja manekenka koja je 2016. proglašena "modelom godine", a bogatstvo joj se procjenjuje na oko 25 miliona dolara, novom "vrućom" objavom na Instagramu (na kojemu je već prati 31 milon ljudi) samo je potvrdila svoj status "kraljice društvenih mreža".

Zanosna brineta u nedjelju se na Storyju pohvalila fotografijom na kojoj u bazenu pozira na madracu na napuhavanje - očito je htjela osunčati svaki centimentar svog zanosnog tijela, jer osim što je bila u toplesu, na sebi je imala samo minijaturne tange. Naravno, svi su se pitali ko je bio sretnik iza objektiva, a s obzirom da je Bela nedavno obnovila vezu s kanadskim glazbenikom The Weekndom, mnogi su uvjereni kako ju je upravo on snimio u ovoj provokativnoj pozi u dvorištu njezine luksuzne vile u

Los Anđelesu.


Bela Hadid. Instagram

Hadid je u nedavnom intervjuu otkrila kako je za njenu besprijekornu liniju najzaslužnije redovno vježbanje.

- Uvijek treniram barem dva sata. Probala sam i jogu, nevjerojatno je umirujuća, ali ja sam ipak tip cure koja se voli pošteno iznojiti... Jedini čarobni sastojak za ostati u formi je naporan rad - izjavila je tad Bella, a rezultati su, barem u njezinu slučaju, i više nego impresivni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.