NAKON SPLITSKOG FESTIVALA

Jacques Houdek o kolegama: Oni ne znaju pjevati

Ali ekipica je toliko bahata, da njima "ne treba" da porade na svom pjevanju

L. S. R. /Avaz.ba
12.07.2020 10:26

Jacques Houdek

Foto: Arhiva

Jacques Houdek prokomentirao je na Facebooku izvedbe na ovogodišnjem Splitskom festivalu i oštro kritizirao pjevanje nekih kolega s hrvatske estrade. 

- Slušam neke vokalne "izvedbe" uživo na Splitskom festivalu. Što reći? Nedovoljno. Sjedi, jedan! Za svakog normalnog i razumnog čovjeka koji sebe naziva profesionalcem, to je nedopustivo. Ovdje čak ima i nekih jako popularnih mladih pjevača koji doslovno nisu u stanju ni sastati se s partnericom u dvoglasju. Hello? To su osnove. Fundamenti. Basics. Na tome se radi. Ponekad i godinama" - započeo je Jacques.

  • Ilma Karahmet i Jaques Goudek
    Ilma Karahmet i Jaques Goudek Foto: Arhiva

- Ali ekipica je toliko bahata, da njima "ne treba" da porade na svom pjevanju. Dakle, ljudi, pa gdje vam je barem zrno osnovne samokritičnosti? Tako se izložiti javno, blamirati... Ne shvaćam... Svi mi imamo svoje dobre i manje dobre dane, to je sasvim prirodno (i sam bih najradije s YouTubea poskidao neke svoje snimke), ali zaboga, pa neki nivo kod profesionalca nikad ne pada, pa ni kad si bolestan, ni kad si indisponiran... No eto, kao što često kažem; mnogi imaju glas, da, ali pjevati - ne znaju. Neka potraže profesionalnu pomoć. Pod hitno! Evo, ako baš nemaju neko 'bolje' rješenje, ja sam im spreman pomoći! Al’ treba pitati. Pa nije sramota tražiti pomoć", zaključio je.

Nedavno je ustvrdio da Ilmu Karahmet hrvatski muzički klanovi ignoriraju zbog imena.

Komentari

NA VRH