ISPOVIJEST

Blogerica i majka petreo djece: Muškarce sam brojla do 40, a onda sam prestala

Vidim da su se i moji prijatelji šokirali kada su čuli, poručila je Konstans Hol

Konstans Hol. Instagram

Avaz.ba

3.8.2020

Blogerica iz Australije Konstans Hol (36) majka je petoro dece i provocira konzervativce na raznorazne načine, a najviše je živciraju licemerje i lažni moral.

U jednoj od svojih kolumni Hol je otkrila kako je tek nedavno priznala prijateljima, govoreći o seksu, da je u životu bila s većim brojem muškaraca od ostalih. Ona kaže da je brojala do 40, ali da misli da je imala njih više od 50. 

- Ali to me ne svrstava u ku... jer one ne postoje. One su izgovor slabića i dosadnjakovića koji ne znaju uživati u životu. To što sam bila s više od 50 tipova ne znači da sam dr.....- poručila je blogerka.

Konstans Hol. Instagram

- Ako je ovaj svijet satkan od lažnog morala i tajnovitosti privatnog života, u redu. Nisam ni morala otkriti taj podatak. Vidim da su se i moji prijatelji šokirali kada su čuli. Ali i njima sam odbrusila da me to ne čini ku....- dodala je.

- Moja posljednja veza završila se onog trenutka kada je moj tadašnji partner shvatio da imam više seksualnog iskustva od njega. To su gluposti, odrastite već jednom!", komentarisala je jedna od onih koji je prate na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.