NEPOPRAVLJIVI ZAVODNIK

Boris Beker ponovno ljubi

Bivša supruga Lili Beker ne želi da njihov sin provodi vrijeme sa tatinom novom djevojkom, proziva je na društvenim mrežama

Avaz.ba
07.08.2020 14:22

Boris Beker i Lilijen De Karvaljo

Foto: Agencije

Teniska legenda Boris Beker (Becker) trenutno uživa u Španiji sa svojom novom atraktivnom djevojkom Lilijan De Karvaljo (Lillian De Carvalho) koja je izazvala pravu pomutnju. Prije svega nekoliko dana Lili Beker (Lilly Becker), nizozemska manekena, bivša Bekerova supruga, prozvala je novu ljubav svog bivšeg na Twitteru.

A, sve zbog toga što su ona i Beker na odmor poveli i sina od Lili i Borisa.

Lili je napisala:

"Dopusti da ti ovo prikažem na način na koji ćeš sigurno razumjeti. Tokom perioda korone ti si druga djevojka u sedam mjeseci koja mom sinu sprema doručak, pizzu i palačinke. Stani djevojko. Kao majka, molim te da poštuješ mog sina te da ga se kloniš. Fotografiraj se, drži za ruke i uživaj u odmor s Borisom Bekerom. Pokaži svoj bikini i savršeno tijelo ali molim te makni se od mog sina".

  • Teniska legenda uživa na odmoru
    Teniska legenda uživa na odmoru Foto: Agencije

Nedugo nakon toga, Lilly je objavu uklonila.

Ako je suditi prema novim fotografijama koje su snimili paparazzi fotografi stacionirani na španskom otoku Formentera, tenisera i njegovu novu odabranicu, nije previše pogodilo javno prozivanje njegove bivše supruge.

  • De Karvaljo je ponosno pokazala svoju nevjerovatno dobru figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu
    De Karvaljo je ponosno pokazala svoju nevjerovatno dobru figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu Foto: Agencije

De Karvaljo je ponosno pokazala svoju nevjerovatno dobru figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu koraljne boje dok je na dasci veslala do jahte 52-godišnje njemačke sportske legende.

Nakon što se 2018. razveo od temperamentne Nizozemke, Boris Beker hodao je s brojnim atraktivnim crnkama. U svega nekoliko mjeseci bio je s Joanom (Yoana) Montero, a potom s Lejlom Povel (Layla Powell), da bi ovo ljeto odlučio provesti s Lilijan De Karvaljo.

Komentari

NA VRH