SUDBINE SLAVNIH

Djeca Hajdi Klum mole sud da budu s majkom

Manekenka je izjavila kako se pridržava svih mjera

Hajdi Klum. Agencije

Piše: L. S. R. /Avaz.ba

25.8.2020

Pandemija koronavirusa izazvala je svađu kod bivšeg bračnog para, manekenke Hajdi Klum (Heidi,47) i pjevača Sila (Seal, 57). Par koji se razveo 2014. godine trenutno se povlači po sudu jer britanski muzičar ne dopušta Klum odvesti njihovo četvero djece u Njemačku. 


Tri mjeseca


Svjetski poznati model tamo snima novu sezonu TV šoua „Njemački top-model“ u kojem je jedna od sudija, a do sada su djeca uvijek putovala s njom. Ipak, zbog pandemije koronavirusa, bivši suprug nije se složio s tom odlukom.

- Djeca žele biti sa svojom majkom. Snimanje šoua trajat će otprilike tri mjeseca.

Planira ih vratiti u Ameriku za božićne praznike kako bi proveli nekoliko sedmica s ocem - rekao je izvor blizak manekenki.

Klum je izjavila kako se pridržava svih mjera bez obzira na to u kojoj je zemlji te kako ne bi Sili uskratila posjete djeci u Njemačkoj. Kruže priče da je upravo njihova kćerka Helen (Helene, 16) poslala žalbu sudu kako bi mogli otići s majkom u Njemačku.

- Ovo mi teško pada jer volim oba roditelja. Mama odlazi na tri mjeseca na snimanje i mi želimo biti s njom. Moja braća i sestra su uplašeni i očajni.

 Ne žele biti odvojeni od majke toliko dugo - napisala je u žalbi te dodala kako se veseli odlasku u Njemačku jer će tamo vidjeti baku i djeda.


Hajdi Klum. Agencije

Uzrujana sestra


Najteže joj je, dodaje, što joj je najmlađa sestra veoma uzrujana zbog toga i jako ju je strah ako se na nekoliko mjeseci razdvoji od majke.

Zbog toga je napisala i pismo ocu u kojem ga moli da ih pusti na put s majkom te da zaustavi dodatnu napetost u porodici.

Sud je saslušanje zakazao za kraj avgusta.

Osim Helen, nekadašnji par ima još troje djece – kćerku Lu (Lou,10) te sinove Henrija Gintera (Günther, 14) i Džona Rilija (Johan Riley, 13). 

Peto dijete na putu?

Hajdi je nedavnom fotografijom napuhanog stomačića na svom Instagram profilu pokrenula brojne sumnje o ponovnoj trudnoći. Iako se ubrzo opravdala kako je samo riječ o dobroj večeri, obožavatelji nisu tako lako odustali od pretpostavke da ljepotica očekuje i peto dijete.  

To bi ujedno bilo prvo dijete njeno i 30-godišnjeg Toma Kaulica (Kaulitz).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.