SPREMAN NA RAZVOD

Kluniju prekipjelo, napušta suprugu Amal

Nije im pomogla ni psihoterapija

Džord i Amal: Paru "došla voda do grla". AGENCIJE

A. V.

27.10.2020

O trzavicama i svađama u braku između glumca Džordža Klunija (Georgea Clooney) i pravnice Amal svjetski mediji pisali u nekoliko navrata, a sada magazin "Life&Style" saznaje kako je paru "voda došla do grla". 

Naime, 59-godišnji glumac se navodno umorio od pokušaja da spasi brak i sprema se podnijeti zahtjev za razvod, a 17 godina mlađa Amal se zbog toga osjeća - poniženo, prenosi Story.hr.

Par je navodno došao "do zida" u vezi i ne mogu se više složiti ni oko čega, otkrio je izvor blizak Džordžu i Amal. Pokušali su riješiti probleme odlaskom na zajedničku psihoterapiju, ali im to nije pomoglo. Čak su se pred terapeutom žestoko posvađali.

- Džordž je dugo vremena bio zarobljen u nesretnom braku i sad se osjeća spreman započeti novo poglavlje života. To je jasno dao do znanja Amal - rekao je izvor i dodao kako za njih dvoje ovog puta "nema povratka na staro".

- Njihovi prijatelji se boje kako njihovom braku nema spasa, čak ni nakon dvije godina odlaska na terapije. Tokom jedne Amal je optužila Džordža da ju ne sluša i u suzama je izjurila iz sobe. To je bio posljednji čavao u lijesu njihovog braka - otkrio je izvor te dodao kako se Amal, uprkos problemima, ne želi razvesti i da se osjeća poniženo zbog njegove želje da prekinu brak. Jedina koja ju razumije i koja ju tješi je njezina i Džordžova bliska prijateljica, bivši supermodel iz 90-ih Sindi Kraford (Cindy Crawford).

- Sindi se osjeća rastrgano između njih dvoje i ne zna kako bi reagirala kad Amal počne ružno govoriti o svom suprugu s kojim je Sindi u bliskim prijateljskim odnosima već nekoliko desetljeća. To je stavilo njezino prijateljstvo s Amal pod veliko opterećenje - otkriva izvor te kaže kako posljedice osjećaju i djeca Džordža i Amal, trogodišnji blizanci El (Elle) i Aleksandar (Alexander). 

- Džordž i Amal se svađaju oko svakog poteza kojeg naprave kao roditelji, zajednička briga za djecu pretvorila im se u noćnu moru - kazao je izvor i zaključio kako bi ovo mogao biti jedan od najskupljih razvoda u povijesti Holivuda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.