NE ODUSTAJE

Kloi želi pripremiti zabavu za Božić, a prije će se svi testirati

Njezin je odgovor naljutio pratioce te je izazvala lavinu bijesnih komentara. Mnogi su je pitali je li korištenje testova najbolja opcija s obzirom da su Amerikanci podlegli koronavirusu

Njena izjava izavala lavinu negativnih komentara. ARHIV

A.F.

14.11.2020

Porodica Kardašijan (Kardashian) tradicionalno bi željela proslaviti Božić, a organiziranje zabave ove je godine u svoje ruke uzela Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian). No mnoge njezine pratitelje to je naljutilo, s obzirom na situaciju s pandemijom.

Kloi (36) naišla je na brojne kritike nakon što je izrazila želju kako bi za Božić željela prirediti proslavu unatoč pandemiji koronavirusa. Porodica Kardashian obično svoje domove pretvara u zimsku čaroliju čudesa i zove goste. Prošle godine sve je pripremila Kim (39), a sada je sve odlučila preuzeti Kloi.


Pratioci su je pitali hoće li i ove godine s obzirom na čitavu situaciju prirediti veliku zabavu.

- Mislim da će slavlje biti puno manje, to mi je u redu. Ali definitivno ćemo slaviti Božić. Bit će sve sigurno, a prije zabave ćemo možda napraviti brze testove na koronavirus - odgovorila im je  na Instagramu.

Njezin je odgovor naljutio pratioce te je izazvala lavinu bijesnih komentara. Mnogi su je pitali je li korištenje testova najbolja opcija s obzirom da su Amerikanci podlegli koronavirusu.

- Misliš li da ti je ovo dobra odluka? Tako ćeš se zabavljati? Budi u krugu porodice, ove se godine svi žrtvujemo - jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.