IGRA TOM HOLAND

Novi "Spiderman" stiže ekskluzivno u bh. kina u decembru

Rano jutros Sony je objavio spektakularni prvi trailer

Stiže novi nastavak Spajdermena. Promo

N. Aj.

24.8.2021

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand (Holland) će treći put utjeloviti čovjeka-pauka u filmu "Spider-Man: Put bez povratka".

Rano jutros Sony je objavio spektakularni prvi trailer za nadolazećeg Spajdermena.

Sudeći prema reakcijama miliona obožavatelja širom svijeta, čekanje se itekako isplatilo.

Tom Holand u ulozi čovjeka-pauka. Promo

"Spider-Man: Put bez povratka" nastavak je priče koja je započela "Povratkom kući" 2017. godine s Tomom Holandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine s "Daleko od kuće" koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspješniji Spajdermen film ikada, već i najuspješniji film u historiji studija Sony.


Novi Spajdermen mora ispuniti zaista velika očekivanja, ali je već iz trailera vidljivo da Sony "puca iz svih oružja". Osim Holanda, u trećem se filmu vraća i Zendaja (Zendaya), kao i Džejkob Batalon (Jacob), Marisa Tomei te Džon Favreau (Jon).

Tu je i Benedikt Kumberbač (Benedict Cumberbatch) koji će odigrati jednu od ključnih uloga kao doktor Strejndž (Doctor Strange), dok se u posljednjim trenucima trailera pojavljuje i doktor Oktopus (Doctor Octopus).

Tu su i neprijatelji Pitera Parkera. Promo

Naime, ovaj trailer između ostalog potvrdio je i nagađanja o "multiverseu" što znači da će, nakon što mu je identitet obznanjen cijelom svijetu, Piter Parker (Peter) s prošlošću suočiti i kroz neprijatelje svojih filmskih prethodnika - s Doktorom Oktopusom (Alfred Molina), Elektrom (Electra, Jamie Foxx) i Grin Goblinom (Green Goblinom, Willem Dafoe).

"Spider-Man: Put bez povratka" stiže za Božić i to, svakako, ekskluzivno u sva bh. kina paralelno sa ostatakom kina u Americi i u svijetu u distribuciji C2 film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.