DOBRO DJELO

Sara Jo skratila kosu, pa je donirala

Pjevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom željela da označi novo životno poglavlje

A. F.

Sara Jo

Foto: INSTAGRAM


Pjevačica Sara Jo riješila je da promjeni frizuru, te je kosu koju je skratila donirala u humanitarne svrhe.

Naime, ona je na Instagramu nedavno objavila nekoliko fotografija sa novom frizurom, a sada je podijelila i snimak kako je ona nastala.

Njena nova frizura se mnogima dopada, a posebno kada su pratioci saznali da je kosu donirala.

Pjevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom željela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro djelo.

- Promjene su oduvijek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vjetar u leđa, mijenjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osjećala se sigurnije i samouvjerenije. Svaku vizuelnu promjenu sam voljela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj - napisala je pjevačica.

Dodala je da je iza nje jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza životu.

- Na ovaj način sam htela da obilježim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsjetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom "poduhvatu", vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene oboljele od raka dojke - što će vašu promjenu učiniti još ljepšom i posebnijom - istakla je Sara.

Više o:

Sara Jo Frizura
NA VRH

Podijeli članak na