DOBRO DJELO

Sara Jo skratila kosu, pa je donirala

Pjevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom željela da označi novo životno poglavlje

Sara Jo. INSTAGRAM

A. F.

21.10.2021

Pjevačica Sara Jo riješila je da promjeni frizuru, te je kosu koju je skratila donirala u humanitarne svrhe.

Naime, ona je na Instagramu nedavno objavila nekoliko fotografija sa novom frizurom, a sada je podijelila i snimak kako je ona nastala.

Njena nova frizura se mnogima dopada, a posebno kada su pratioci saznali da je kosu donirala.

Pjevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom željela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro djelo.


- Promjene su oduvijek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vjetar u leđa, mijenjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osjećala se sigurnije i samouvjerenije. Svaku vizuelnu promjenu sam voljela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj - napisala je pjevačica.

Dodala je da je iza nje jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza životu.

- Na ovaj način sam htela da obilježim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsjetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom "poduhvatu", vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene oboljele od raka dojke - što će vašu promjenu učiniti još ljepšom i posebnijom - istakla je Sara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.