PJEVAČICA ZABRINUTA

Komšije Sandre Afrike otkrile kako se ponaša nakon napada manijaka

Većina komšija nije znala šta se dogodilo pjevačici

Sandra Afrika. Blic

L. K. P. / Blic

29.4.2022

Pjevačica Sandra Afrika preživjela je prije nekoliko dana napad posesivnog fana iz Hrvatske, koji je prijetio i njenoj porodici. Sada su se za srbijanske medije oglasile komšije pjevačice, koje su otkrile da je viđaju zabrinutu.

- Mora da angažuje obezbjeđenje. Javne ličnosti često imaju takve probleme jer su na meti manijaka, a pitanje je da li će vas neko u lokalu gdje nastupate ili uživate zaštititi. Ona je lijepa i atraktivna i tim prije se za nju lijepe budale. Menadžer je sve vrijeme uz nju, ali mislim da bi trebalo da ima čovjeka koji će voditi računa o njenoj bezbjednosti makar neko vrijeme, rekao je stariji gospodin koji živi u kompleksu gdje Sandra živi.


Sandra Afrika. Blic

Djevojka koja živi u ulazu pored Sandre kaže da je ovih dana viđa zabrinutu.

- Nikom nije prijatno da ga neko prati i napada. Taj čovjek je očigledno bolestan, pa i ne čudi što je ovih dana viđam potištenu i zabrinutu. Šutljiva je i ne ide sama, uglavnom sa sestrom prošeta psa ili sa onim bivšim dečkom, što joj je menadžer. Čula sam kada je pričala tu jednoj komšinici da se boji da i među ostalim prijetnjama može biti neko kao što je ovaj ozbiljno opasan, ističe Una za Blic.

Većina komšija nije znala šta se dogodilo Sandri.

- Ovo je miran kraj, pun poznatih ličnosti i nikada niko nije imao problem. Ovdje postoji i obezbjeđenje pa vjerovatno ti posesivni fanovi znaju da ne smiju prilaziti. Možda se i taj motao ovdje po kraju, a da nismo znali, rekao je jedan mlađi komšija.

Pjevačicu svi opisuju kao finu i vaspitanu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.