NAKON OKONČANJA SUĐENJA

Amber Herd opet prozvala Džonija Depa, pa priznala da ga još uvijek voli

Tokom preliminarnog snimka iz intervjua, Herd je takođe objavila "punu fasciklu" bilješki svog terapeuta, za koje tvrdi da su novi dokazi koji dokazuju njene navode o fizičkom i seksualnom zlostavljanju

Herd izazvala svog bivšeg muža Džonija Depa. Agencije

A. Č.

17.6.2022

Amber Herd (Heard) izazvala je svog bivšeg muža Džonija Depa (Johnny Depp) da snimi vlastiti TV intervju "ako ima problema" sa njom ponavljajući svoje klevetničke navode da ju je tukao tokom u intervju koji je ona dala za emisiju "Today" prije nekoliko dana.

Glumica je postavila ultimatum svom bivšem supružniku preko portparola u petak, nekoliko sati prije nego što je njen intervju sa voditeljicom emisije "Today" emitovan u potpunosti.


- Ako gospodin Dep ili njegov tim imaju problem sa ovim, preporučujemo da lično Džoni sjedne sa Savanom Gatri na sat vremena i odgovori na sva njena pitanja - rekao je portparol za "DailiyMail" nakon emitovanja serije videa iz intervjua u emisiji u kojoj je Herd okarakterisala Depa kao "lažova" i udvostručio tvrdnje da ju je tukao i seksualno napao tokom njihove veze.

Tokom preliminarnog snimka iz intervjua, Herd je takođe objavila "punu fasciklu" bilješki svog terapeuta, za koje tvrdi da su novi dokazi koji dokazuju njene navode o fizičkom i seksualnom zlostavljanju od strane njenog bivšeg muža Džonija Depa, uprkos tome što su bilješke već odbačene od strane sudije u njenom slučaju za klevetu.

Podsjetimo, Amber je u intervjuu u emisiji "Today" ponovo govorila o, kako tvrdi, nasilju koje je trpjela od strane Depa insistirajući da njen nedostatak vidljivih povreda ne znači da su njene tvrdnje "lažne".

Na pitanje voditeljice Gatari da li ostaje pri prethodnoj izjavi da "još uvijek voli" svog bivšeg muža, Herd je odgovorila:

- Da. Apsolutno. Apsolutno. Volim ga. Voljela sam ga svim srcem i trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko prekinuta veza uspije. I nisam mogla. Uopće nemam loša osjećanja ili zlu volju prema njemu. Znam da bi to moglo da bude teško da se razumije ili bi moglo biti zaista lako razumjeti, ako ste ikada nekoga voljeli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.