SPRETNA PJEVAČICA

Maya Berović o životu nakon poroda: To što sam rodila dijete ne znači da treba da prestanem da živim

Velika podrška joj je suprug Alen, sa kojim dijeli obaveze oko djeteta

Maya Berović. Instagram

N. A.

12.1.2023

Pjevačica Maya Berović je nedavno objavila pjesmu "Do kostiju", za koju tekst i melodiju potpisuje reper Stefan Đurić Rasta, a spot je snimila u Dubaiju. Za samo nekoliko dana njena nova pjesma na YouTubeu ima milion pregleda.

Pjevačica je izjavila da je jednogodišnji sin Lav budi svako jutro u sedam, ali da joj to ne smeta. Popularnoj pjevačici nije problem da ustaje rano čak ni poslije svirke, jer jedva čeka da provede vrijeme sa djetetom.

- Sin me budi u sedam ujutro i nema ljepšeg buđenja od toga, čak i kada želim duže da spavam. Čovjek mora to da doživi da bi znao koliko je lijepo biti roditelj - izjavila je Maya za "Informer" i objašnjava kako usklađuje privatne i poslovne obaveze:

- Žena može biti sve kad hoće i kada se dobro organizuje. Moguće je u isto vrijeme biti i uspješna žena, majka i dobra domaćica. To što sam rodila dijete ne znači da treba da prestanem da živim i radim ono što sam dosad radila, da pjevam.

Pjevačici je velika podrška suprug Alen, sa kojim dijeli obaveze oko djeteta.

- Alen i ja imamo uspješan brak jer se prije svega volimo, razumijemo i podržavamo jedno drugo. On je šmeker u svakom smislu te riječi i pravi gospodin. Mnogo sam sretna što ga imam - zaključila je Maya.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.