IZNENADNA SMRT

Poznati se opraštaju od Lize Marie Prisli

Neke od najvećih holivudskih zvijezda žale zbog odlaska pjevačice

Lisa Marije Prisli. Instagram

N. A

13.1.2023

Liza Maria Prisli (Lisa Marie Presley, 54), američka glazbenica i kćerka Elvis Prislija (Presleya) umrla je nakon srčanog zastoja u četvrtak. Njena majka Prisila Prisli (Priscilla Presley) objavila je tužnu vijest, a mnogi poznati prisjetili su se "snažne i prekrasne Lize".

Neke od najvećih holivudskih zvijezda žale zbog gubitka Lize Marie Prisli nakon što je umrla nakon srčanog zastoja u četvrtak. Voljena kćerka rock legende Elvisa Prislija imala je 54 godine.

Naime, prvo je hitno prebačena u bolnicu u medicinski centar West Hills nakon što je doživjela srčani zastoj. Unatoč tome što je hitna pronašla puls, srce joj je stalo nekoliko puta pa je prevezena na intezivnu njegu.

Njena majka, Prisila Prisli, objavila je vijest "Associated Pressu" nedugo nakon što je pjevačica stavljena na aparate za održavanje života.

- Teška srca moram podijeliti poražavajuću vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Liza Mari. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena koju sam ikada upoznala i puna ljubavi - izjavila je Prisla.

Glumica Leah Remini bila je jedna od prvih koja je izrazila saućešće.

- Srce mi je slomljeno zbog smrti Lise Marie Presley. Liza nije imala lak život, kao što bi neki mogli pomisliti. Neka je u miru, počiva sa svojim sinom i ocem sada. Njena mama Prisila Prisli i njene tri kćerke, Riley, Finley i Harper su u mojim molitvama - napisala je na društvenim mrežama.

Pjevačica LeAnn Rimes rekla je da se nada da je Lisa Marie sada svojim ocem i sinom Benjaminom.

- Lisa Marie Presley, kako srceparajuće. Nadam se da je u miru u tatinom naručju. moje srce je uz njezinu obitelj. Previše tuge u samo nekoliko godina - napisala je na Twitteru.

John Travolta nastavio je s odavanjem počasti objavivši fotografiju svoje drage prijateljice na Instagramu i uputio svoju ljubav njezinoj majci i djeci.

- Lisa djevojčice, jako mi je žao. Nedostajat ćeš mi, ali znam da ću te opet vidjeti. Moja ljubav i srce su uz Riley, Priscillu, Harper i Finley - osvrnuo se na djecu Lise Marie i neutješnu majku.

Oglasila se i glumica Octavia Spencer.

- Tako je tužno što smo izgubili još jednu sjajnu zvijezdu - Lisu Marie Presley. Moja sućut njezinim voljenima i mnoštvu obožavatelja - napisala je.

Pjevačica Pink također je se prisjetila kao 'jedinstvene žene' u dirljivoj počasti.

- Oh, srce me boli. Lisa Marie, bila si jedinstvena. Jako smiješna, pametna kao bič, osjećajna, talentirana, puna ljubavi, velikodušna i uvijek u pravu, odana, i obožavala si svoju djecu - napisala je uz podijeljenu sliku njih dvije.

- Srce mi se slama zbog tebe i tvoje prekrasne obitelji i tvoje djece. Svijet je danas izgubio rijedak dragulj. Neka tvoja duša počiva u miru, prijateljice - dodala je

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.