NOVE PROVOKACIJE

Bajrami pozvala Bolića da zajedno iz VIP lože bodre Zmajeve: U Zenici za tebe ide "superstar" mjesto

Prvu sljedeću utakmicu u Zenici od mene svi vi koji komentirate imate rezervirano VIP mjesto

Bolić i Bajrami. Express

21.9.2023

Elvir Bolić u razgovoru s medijima, dok je govorio o neuspjehu naše fudbalske reprezentacije, dotakao se i imena Selme Bajrami.

– Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice, nikoga ne molim – rekao je Bolić.

Na ove njegove riječi nije mogla ostati imuna naša najbolja pjevačica, o čemu smo već pisali jučer.

– Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sjedila sam ja i na boljim i važnijim mjestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš - rekla nam je Selma.

A nakon silnih komentara na društvenim mrežama, Selma se opet, u svom prepoznatljivom stilu, oglasila:

- Prvu sljedeću utakmicu u Zenici od mene svi vi koji komentirate imate rezervirano VIP mjesto, a specijalno superstar mjesto ide za uvaženog gospodina i najveću fudbalsku zvijezdu BiH ikada - Elvira Bolića. Jedva čekam da navijamo za naše Zmajeve iz VIP lože. U pauzama specijalno za sve izvest ćemo pjesmu "Lijepe žene prolaze, svi ih redom opaze" gospodin Bolić i moja malenkost!

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.