ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Jovani Jeremić se mijenja život zbog biznismena: Dolazit ću na posao avionom

Sve je ispalo kako je priželjkivala

Jovana Jeremić i Dragan Stanković. Instagram

O. T.

19.12.2023

Voditeljica Jovana Jeremić u žiži je javnosti posljednjih dana zbog veze da poznatim biznismenom.

Naime, otkako je javno objavila zajedničke fotografije sa Draganom, javnost ne prestaje da se interesuje za njihov odnos. Jeremić ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj je skroz po mjeri, te da na njega može da se osloni u svakom trenutku, što joj je sada najbitnije.

Međutim, Jovana je nakon što se razvela od političara Vojislava Miloševića, često govorila da je sigurna da nju čeka nešto veliko i da će njen budući muž biti moćnik i bogataš, s obzirom da, kako ističe, smatra da manje od toga ne zaslužujue, jer je ona sve sama stekla u životu i za svoj položaj se sama izborila.

Voditeljica je upravo o tome govorila u jednom intervjuu koji je dala prije izvjesnog vremena, pa nekim dijelom i sama sebi predvidjela sve što joj se trenutno dešava.

– Ja sada kada pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko sa kojim sam bila do skoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovjek, on neće biti iz Srbije, našeg je porijekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vrijeme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako – rekla je Jovana.

Međutim, iako Dragan nema lanac restorana i kafića, ima lanac pekara, veoma je uspješan i bogat, baš kao što je Jovana i priželjkivala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.