UVIJEK BRUTALNA

Karleuši prekipjelo pa se javno obratila Harisu Džinoviću: "Budi muško i ne se** više javno"

Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje djece i trpjela te dvije decenije, rekla je pjevačica

Pop diva bez dlake na jeziku. Instagram

E. Ag.

14.4.2024

Bura koju je pokrenuo razvod Meline i Harisa Džinovića i dalje zaokuplja javnost.

Mnogi su komentirali i dali svoj sud o tome ko je u pravu, a ko nije, pa se tako oglasila i Jelena Karleuša.

Stavljena tačka

Karleuša je jasno stala na stranu žene, uputivši Harisu oštre kritike zbog izjava koje daje, nakon što je na njihov brak stavljena tačka, i nakon što je Melina "upala" u zajedničku vilu, a on zbog toga pozvao policiju.

- Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje djece i trpjela te dvije decenije - počela je Jelena, piše Mondo.rs.

- Iskreno, je*e mi se i za tebe i za nju i za sve vas, ali, brate, smaraš više s ovim brukanjem! Budi muško i ne se** više javno. Šta je s ovim muškarcima??? Nije ni čudo što vas žene varaju i ostavljaju - zaključila je pop diva.

Karleušina objava na Instagramu. Instagram

Haris je javno objasnio šta se događalo tokom sukoba u porodičnoj kući u Beogradu. U vili na Senjaku on je pričao o detaljima burnog rastanka sa partnericom s kojom ima dvoje djece, kćerku Đinu i sina Kana.

"Nisam sumnjao u njenu vjernost" 

- Nisam mislio da će se završiti ta ljubavna priča dok neko ne ode na onaj svijet od nas dvoje. Gradio sam to kao da će vječno trajati. Nisam sumnjao u njenu vjernost do samog kraja, kada su se neke ružne stvari obistinile i izašle na površinu i onda je to bilo sasvim drugo stanje. Prije dvije godine sam primijetio da se udaljavamo jedno od drugog. Ničim izazvano. Ni dan-danas ne znam za neke razlike, niti me zanimaju, ali sam vidio da to nisu bliskost, prisnost, koji su bili prethodnih 15, 16, možda i 18 godina i onda je to krenulo ka raspadu, koji se i dogodio - rekao je Džinović za Pink.

Govorio je Džinović i o večeri njihovog nedavnog sukoba, kada je Melina upala u vilu, a pjevač pozvao policiju.

- Pozvao sam policiju uz konsultaciju s advokatom, zbog uzurpiranja. Napustila je kuću, a onda se gubi neka, šta znam, državina i pravo boravka u kući. Ima pravo da pokupi i uzme šta je njeno, živi na drugom kraju grada, ima svoj stan. Koji je razlog bio njenog dolaska, da ne želi da ode? Ne znam. Možda je bila i provokacija. Postupio sam građanski, pozvao policiju, policija je uzela izjave, dali smo izjave u stanici i tako se završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam koji je razlog njenog dolaska i toga da ne želi da ode... - zaključio je Haris.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.