POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA

Suprug Šejle Zonić: Mnogi svoju mržnju izbacuju kroz uvrede prema Šejli

Dotakao se Armin i mogućnosti da se pobjednički koncert ne održi, jer, kako kaže, niko od nadležnih nije ih kontaktirao

Šejla Zonić s mužem Arminom. Instagram

Avaz

12.6.2024

Šejla Zonić je proteklog vikenda pobijedila na ovogodišnjem izdanju "Zvezda Granda", a nekoliko dana kasnije se oglasio njen suprug Armin Zonić. 

Šejla je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović, udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, što je izazivalo razne negativne komentare. 

Nakon pobjede, kazali su da se neće oglašavati o toj temi i da ne žele da "preko njihovih leđa šire mržnju". 

- Zamolio bih sve svoje pratitelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti - započeo je svoje obraćanje, pa nastavio rekavši da je Šejla u finalu optjevala dvije bosankse sevdalinke: 

- Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju državu na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koji imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

Dotakao se Armin i mogućnosti da se pobjednički koncert ne održi, jer, kako kaže, niko od nadležnih nije ih kontaktirao. 

- I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi - kazao je, pa za kraj poručio:

- Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti život bude lakši, bolji, sretniji...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.