ČUVENI FUDBALER

Legendarni Ronaldo govorio o Mbapeu pa posebno istakao jednog igrača Real Madrida

Brazilac je također govorio šta Kilijan mora učiniti ako želi osvojiti Zlatnu loptu

Florentino Perez i Ronaldo. Platforma X

Di. R.

13.5.2024

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Nazario je nedavno komentarisao potencijalni dolasak Mbapea (Mbappe) u Real Madrid. 

Ronaldo je pohvalio Kilijana Mbapea i rekao je da ga smatra najboljim napadačem na svijetu, a posebno je istakao jednog igrača "Kraljevskog kluba". 

Brazilac je također govorio šta Kilijan mora učiniti ako želi osvojiti Zlatnu loptu. 

- Moramo čekati službenu potvrdu da možemo detaljno govoriti, ali govorimo o njegovoj situaciji u Parizu, svi su uzbuđeni zbog dolaska Mbapea u Madrid. On je nevjerovatan igrač. Postat će jedan od najboljih na svijetu ako već nije.Mislim da je to vrlo dobra opcija za njega i da će na kraju osvojiti Zlatnu loptu ako se pridruži Real Madridu. 

Kilijan Mbape. PlatformaX

Legendarni Ronaldo je posebno istakao jednog igrača Real Madrida.

- Volim način na koji igra Džud Belingem (Jude Bellingham). Volim ga gledati kako igra na način na koji igra u Madridu, zabijajući golove u gotovo svakoj utakmici. On uvijek ide naprijed. Gledao sam nekoliko utakmica na Bernabeu i dobro sam gledao Belingema. Bio sam jako iznenađen njegovom kvalitetom.Brzina kojom ulazi u kazneni prostor, vidite da uvijek želi zabijati golove - zaključio je Ronaldo.

Belingem. AP

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.