AUSTRALIAN OPEN

Đoković odgovorio Kirjosu za sve uvrede, imao je samo jednu poruku

Kirjos je u dva navrata nazvao Novaka budalom

Kirjos i Đoković. Agencije

E. T.

7.2.2021

Nije se Novak Đoković obazirao na zaista bespotrebne uvrede od strane Nika Kirjosa (Nick Kyrgios), sve do momenta pred sami početak Australijan opena i pitanja novinara.

Australijanac Nik Kirjos nije neko ko se baš može pohvaliti kulturom i manirima, a meta ispada mu je nerijetko bio i najbolji teniser svijeta Novak Đoković koji nije odgovarao na njegove uvrede. 

Do sada.

Kirjos je u dva navrata nazvao Novaka budalom. Prvo je iskoristio pogrdne reči kada je Đoković pričao o vakcinaciji, a onda i kada je sugerisao vlastima Australije da ublaže karantin za kolege koje nemaju nikakve uslove za trening pred prvi Grend slem u sezoni.


- Što se tiče dijela van terena, nemam baš poštovanja za njega. Neka to bude sve što ću reći. Nemam više komentara o Kirjosu, o njegovim komentarima na moj račun ili bilo čemu drugom što radi - bio je kratak i jasan Đoković.

Ipak, Đoković je spomenuo i svijetlu stranu Australijanca. 

- Mislim da je dobar za sport, radi neke stvari na autentičan način. Svako ima pravo da se izrazi na način koji želi. Ima kvalitet da pobijedi bilo koga - zaključio je Đoković.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.