IZBORI 2018.

Kako je Nasir Beganović našao lijek za "traktoristu iz Laktaša" - Dodika

Prokomentirao mogućnost da Milorad Dodik uđe u Predsjedništvo BiH

Press centar SBB-a

25.9.2018

Nasir Beganović, kandidat Savez za bolju budućnost za Parlamentarnu skupštinu BiH, na skupu SBB-a u Maglaju prokomentirao je mogućnost da Milorad Dodik uđe u Predsjedništvo BiH. 

- Kao što vidite, Bosna i Hercegovina je odavno, već 20 i nekoliko godina, napadnuta i s lijeve i s desne strane. Bosnu ima ko da brani. Bosna će se odbraniti. Ovo vam govorim zato što znam da postoji lijek, posebno za onog traktoristu iz Laktaša Milorada Dodika i nemojte da se bojite. Lijek postoji, ima vakcina za njega, a ta vakcina zove se Savez za bolju budućnost i gospodin Fahrudin Radončić.

On će sigurno, i mi svi zajedno s njim, znati kako da se odupremo napadima i s lijeve i s desne strane. I naš predsjednik Radončić sigurno neće biti neko koga će Dodik za uho voditi po Predsjedništvu BiH. Naprotiv. Mi ćemo se znati braniti i odbraniti ovu državu Bosnu i Hercegovinu.

U svakom drugom izboru ovog naroda, ne dao Bog, upravo će se ovo desiti. Gospodin Dodik vodit će tog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH za uho. Nemojte to dozvoliti. Sačuvajmo svoj dignitet, svoj glas, svoj narod, svoju državu - rekao je Beganović, praćen ovacijama građana u Maglaju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.