KAMPANJE

'Heroji su među nama' za djecu koja se bore protiv raka

U narednom periodu pružit će podršku za psihološke, socijalne i zdravstvene potrebe djece oboljele od raka i njihove roditelje

Pozivom donirate 2 KM. Ilustracija

Avaz.ba / Fena

11.5.2020

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' pokrenulo je, s najhumanijim ciljevima, kampanju pod sloganom 'Heroji su među nama' da bi ukazali na to da djeca oboljela od raka i dalje vode borbu sa tom bolešću, koja je otežana pandemijom, te da im je podrška upravo sada najpotrebnija.

U narednom periodu pružit će podršku za psihološke, socijalne i zdravstvene potrebe djece oboljele od raka i njihove roditelje.

- Djeca oboljela od raka nisu sama uz dobre ljude Bosne i Hercegovine, dobre komšije, najhumanije sugrađane. Pomozite jednom heroju da lakše pobijedi zlo koje je okupiralo njegov svijet. Pomozite djeci oboljeloj od raka pozivom na humanitarni broj 17010. Pozivom donirate 2 KM, broj je važeći za korisnike mreža "BH Telecom", "HT Eronet", "mTel" i "Telemach" – navode u saopćenju za javnost.

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' pomaže djeci oboljeloj od raka da što lakše prođu kroz proces liječenja, ali i poslije. Stali su uz njih i tokom pandemije virusa korona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.