NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Dogovor za deblokadu

"Avaz“ je u posjedu dokumenta Vlade KS te otkrivamo i ko je platio stan 340.000 KM, a ko je dobio subvenciju od 10.000 KM

Piše: Avaz.ba

18.6.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 18.6.2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi gdje sve bh. građani mogu putovati u Evropi, koje su to države otvorile granice za nas, a u koje možemo s posebnim dozvolama. Koronavirus je utjecao na cijeli svijet, a možete pročitati i informacije u našoj zemlji o broju oboljelih, te šta stručnjaci kažu.

Komentar dana, pod naslovom "Vize na prodaju", pisao je Edin Skokić.

Lideri SDA i HDZ-a BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović jučer su, nakon 12 godina, stavili potpis na Sporazum kojim je riješena politička kriza u najvećem gradu na Neretvi i kojim je, napokon, postignut dogovor o održavanju lokalnih izbora u Mostaru. Pročitajte sve o tome, kao i analtiku toga šta znači postignuti dogovor te reakcija zvaničnika u BiH.

Ličnost dana je Adis Poško.

Na stranama Globusa čitajte o parlamentarnim izborima u Hrvatskoj i Srbiji.

Sarajevski aerodrom je pred kolapsom, saznate koliko je gubitka novca pretrpio.

 "Avaz“ je u posjedu dokumenta Vlade KS te otkrivamo i ko je platio stan 340.000 KM, a ko je dobio subvenciju od 10.000 KM.

Na stranama Crne hronike donosimo temu o pedofiliji, kako je zaustaviti te čemu možemo naučiti djecu. Saznajte i kako je u Neumu pao razbojnik iz Opuzena. 

Novinari Jet-seta donose i nevjerovatnu priču o hrvatskom muzičaru Jurisi Pađenu, koji je u pjesmi legendarnog „Beatlesa“ prepoznao svoju. Saznajte hoće li tužiti Pola Makartnija Paul McCartney) zbog plagijata.

Za naš list govorio je Nikola Prce, rukometni reprezentativac BiH. 

Osim toga, Izvršni odbor UEFA-e donio odluku o završnici evropskih takmičenja i baražu za Evropsko prvenstvo. Pročitajte kada igraju naši Zmajevi. Tu su i brojen druge zanimljive vijesti iz svijeta sporta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.