NAKON OSTAVKE

Šepić i Konaković u duelu na Facebooku

Šepić je nakon odlaska iz SDA sa lošim izbornim rezultatima otišao u političku anonimnost i faktički nestao sa scene

Senad Šepić. Agencije

Avaz.ba

13.9.2020

Nakon ostavke na funkcije u Stranci demokratske akcije (SDA) Aljoše Čampare, zanimljiva diskusija na društvenim mrežama razvila se između Senad Šepića i Elmedina Dine Konakovića, ranijih disidenata iz najjače bošnjačke stranke. 

Šepić je nakon odlaska iz SDA sa lošim izbornim rezultatima otišao u političku anonimnost i faktički nestao sa scene.

- Kad sam se ja razilazio sa Bakirom i njegovim vođenjem SDA, Konakoviću je Seka bila omiljena 'profesorica', a Aljoša je sa Asimom 'završavao' i mene i druge koje je trebao za šefa Bakira. Ali nikad nije kasno doći tobe. Nek je barem sada. Drago mi je zbog toga - napisao je na svojoj Facebook stranici Šepić.

U komentarima na post odgovorio mu je prozvani Konaković.

- Nije to daleko od istine. Nije možda nebitno ni zašto je neko izašao. Ti vjerovatno ne bi nikad da si ostao u kombinacijama za organe stranke, a mi smo otišli kad su nam te funkcije nudili. čini mi se da je i Aljoša. Razočarani zbog odnosa prema društvu generalno i prema korupciji unutar stranke - napisao je Konaković.

Replicirao mu je Šepić napisavši "znamo mi obojica kakve sam ja sve kombinacije imao i šta mi je sve nuđeno, ali to nije bio moj izbor".

- Nego, vidiš bom kako nas Šemso Mehmedović sve isprati iz stranke negodujući zbog njenog rukovodstva i politike - kazao je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.