DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

I Sebija s lažnom diplomom!?

Za "Avaz" iz Francuske govori Safet Sušić: Svakome bih preporučio da ide na vakcinaciju

Piše: Avaz.ba

23.5.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: I Sebija s lažnom diplomom!?

Pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i vojske SAD jučer su na poligonu Manjača organizirali pokaznu vježbu u okviru zajedničke višednevne akcije “Brzi odgovor 21” na Dan visokih zvanica. Pročitajte šta su visoke zvanice rekle.

Komentar dana pisao je Edin Skokić: Rugaj se bližnjem svom.

Ugledni doktor, akademik Asim Kurjak gostovao je preksinoć na Face TV-u. Između ostalog, odgovarajući na pitanja Senada Hadžifejzovića, dr. Kurjak je govorio i o diplomi Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a i supruge Bakira Izetbegovića, iznoseći do sada nepoznate detalje. Sve detalje razgovora donosimo u današnjem printanom izdanju.

Ličnost dana je Vanja Crnojević: Veliko srce Maglajke.

U prelijepom okruženju u srcu Hercegovine, tamo gdje se čini da nebo dodiruje zemlju, pod samim obroncima planine Velež, na nadmorskoj visini iznad 700 metara prostire se impozantno zdanje Centra za stare osobe. Svoja vrata budućim korisnicima ovaj centar otvorit će 1. jula.

Na Vrelu Bune proučen tradicionalni mevlud. Pročitajte šta je poručio Salem ef. Dedović.

Popuštanje mjera i sve slobodniji tranzit između država Evropske unije dobre su vijesti i za Bosnu i Hercegovinu. Smanjenjem broja novozaraženih i umrlih ljeto bi nam trebalo donijeti lakša putovanja u srednji i zapadni dio Evrope, ali i Mediteran. Kada će BiH na  zelenu listu za putovanja.

Na stranama Crne hronike donosimo tragičnu priču iz Orašja gdje je pripadnik Granične policije Bosne i Hercegovine preksinoć je u porodičnoj kući počinio samoubistvo. 

Za "Avaz" iz Francuske govori Safet Sušić: Svakome bih preporučio da ide na vakcinaciju. Također, Olimpik definitivno neće nastaviti takmičenje u Premijer ligi BiH. To je odluka vodstva kluba i po mnogima put prema gašenju ovog sportskog kolektiva.

Našim čitaocima danas poklanjamo prilog "Panorama".

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.