STOP GUŠENJU

Opozicija u koloni vozila prolazi Banjom Lukom, poslušajte "himnu" protesta koju je objavio Draško Stanivuković

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sinoć je objavio "himnu" protesta na svom YouTube kanalu. Pjesma se zove “Iz Banje Luke moji, znaš ti dobro koji"

Autokolona kroz Banju Luku. SDS

Piše: N. Aj.

2.10.2021

U Banjoj Luci danas je organizirana autokolona sa koje su predstavnici opozicije poslali poruku da uvođenje medijskog mraka i korupcija moraju biti zaustavljeni i pozvali građane da se dolaskom na veliki narodni protest pridruže borbi za bolje i pravednije društvo.

Veliki narodni protest "Stop gušenju! Za slobodnu Srpsku" održaće se na Trgu Krajina u Banjoj Luci s početkom u 17.30 sati. Protest će biti održan u organizaciji SDS, PDP, DNS, SPS i pokreta za Pravdu i red Nebojše Vukanovića.

Organizatori protesta su poručili da su, iako je glavna tema protesta borba protiv medijskog mraka u kojem se nalazi Republika Srpska, dešavanja proteklih dana nametnula i druge teme o kojima će se takođe govoriti na ovom protestu. Jedna od njih je i afera “Kiseonik”.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sinoć je objavio "himnu" protesta na svom YouTube kanalu. Pjesma se zove “Iz Banje Luke moji, znaš ti dobro koji".

- Svi zajedno uglas pjevamo ovu pjesmu - stoji u naslovu videa na YouTubeu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.