PARLAMENTARAC SDA

Mehmedović pozvao Šmita i Švarc Šilinga da od Milanovića "nauče" procijenjivati vrijednost žrtava

Milanovićev uređaj za mjerenje genocida i zločina i njegova berza za vrijednost dionica žrtava sigurno će povrijediti Nijemce, naveo je

Mehmedović i Milanović. avaz

E. Ć.

7.12.2021

Zastupnik u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine Šemsudin Mehmedović pozvao je njemačke ambasade u BiH i Hrvatskoj, Kristijana Šmita (Christian Schmidt) i Kristijana Švarc Šilinga (Christian Schwartz-Schilling) da "nauče" od hrvatskog predsjednika kako se procjenjuje vrijednost žrtava.

Naučite ovu lekciju od Milanovića da lakše shvatite šta se zapravo dešava u BiH. Milanovićev uređaj za mjerenje genocida i zločina i njegova berza za vrijednost dionica žrtava sigurno će povrijediti Nijemce. 

Kad Rusi siluju i ubijaju Njemice, to je opravdana osveta i Njemica je manje vrijedna žrtva od ubijene Ruskinje ili Ukrajinke. Milanoviću su Njemice koje su Rusi silovali i ubili, manje vrijedne žrtve, to je po njemu obična i opravdana osveta. Opravdan razlog za silovanje i ubijanje po Milanoviću. Nisu isto ruske i ukrajinske žene koje su ubili Nijemci, i silovane i ubijene njemice. Ruske i ukrajinske žene su vrijednije žrtve.

Objava Mehmedovića na Facebooku. screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.