DOBROVOLJAČKA

Zelene beretke danas će odati počast poginulim saborcima u Sarajevu

Ovaj poziv je upućen da se okupimo dostojanstveno u mirnoj atmosferi da damo podršku i našim suborcima koji su prije par dana optuženi za "zločin" u Dobrovoljačkoj ulici

Okupljanje u 10 sati. Facebook

A. Č.

3.5.2022

Udruženje boraca "Zelene beretke" pozvale su svoje članove i građane da danas u 10 sati na mostu Drvenija odaju počast poginulim braniteljima Sarajeva.

- Pozivamo vas da se okupimo u ulici Dobrovoljačka kod Drvenija mosta u 10 sati da odamo počast našim poginulim suborcima. Ovaj poziv je upućen da se okupimo dostojanstveno u mirnoj atmosferi da damo podršku i našim suborcima koji su prije par dana optuženi za "zločin" u Dobrovoljačkoj ulici.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine je pod pritiskom srpske politike podiglo ponovo politički proces zvani DOBROVOLJAČKA kako bi pokušali izjednačiti branioce i agresora, a posebno nas iznenađuje situacija da Tužilaštvo želi proširiti istragu i na 2. maj kada je i krenuo najveći napad na Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu!

Zato okupimo se i poručimo da je došlo vrijeme da se mora sa nekim stvarima da se prekine jer dosta je žrtva trpjela poslijeratna poniženja i laži o časnoj borbi i odbrani Sarajeva i Bosne i Hercegovine - naveli su u objavi.

Sat kasnije na isto mjesto doći će delegacija NSRS. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.