SAOPĆENJE

Odbornik Lučić o incidentu u kojem je navodno učestvao Nešićev brat: Elek me pokušao reketirati

Netačno je da nas je bilo 20 već 6 (šest) i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla sa njim to znaju, rekao je

Mladen Lučić: Pokušava od mene da iznudi 1,2 miliona KM. AGENCIJE

S. S.

3.7.2022

Povodom događaja koji se desio prethodne noći na koncertu Ace Lukasa u hotelu Vučko i netačno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama gospodina Eleka, imam potrebu da se oglasim i iznesem svoju stranu priče i događaja, kaže Mladen Lučić, odbornik DNS. 

-Nisam planirao da se bavim dopisivanjima preko medija, ali sam prisiljen obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom - kaže Lučić i dodaje:

- Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za "uslugu" postavljanja šestosjeda na opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netačno je da nas je bilo 20 već 6 (šest) i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla sa njim to znaju - rekao je.

Pokušavaju uvući Nešića

Lučić kaže da je netačna informacija da je on jedan od vlasnika firme "Legend" d.o.o, već je JEDINI vlasnik firme "Legend" d.o.o. i da je nivo ulaganja njegove firme najveći u posljednje vrijeme na Jahorini i u opštini Trnovo.

-Isto tako MUP RS, SIPA i Tužilaštvo bi se trebali pozabaviti time kako je Elek prodavao zemlju opštine Trnovo, kupovo šestosjede, namještao licitacije, do toga kako je završio fakultet, kako radi na 5 mjesta i ima vozni park od preko 2 miliona KM, a ne trivijalnim stvarim poput toga da njega neko napada - rekao je Lučić.

- Elek Nedeljko već neko vrijeme prijeti meni i pokušava na sve načine da iznudi novac od mene. Žalosno je to što ljudi poput Eleka imaju instalirane ljude u strukturama policije koji već donose i kvalifikuju djela, a ja do ovog momemta nisam ni dao izjavu u policiji - kaže Lučić i nastavlja:

-Što se tiče gospodina Nešića, on nije bio blizu mene i Eleka dok smo se raspravljali, te Elek na jedan perfidan način pokušava da uvuče Nešića u sve ovo i na taj način mu nanese političku štetu - naveo je.

"Žao mi je ako su gosti doživjeli neprijatnost"

On ističe da mu je žao ako su gosti doživjeli neprijatnost njegovom raspravom sa gospodinom Elekom i na tome se duboko izvinjava svim gostima.

- Želim da napomenem da za sve gore navedeno posjedujem dokaze. Takođe, molim sve medije i državne organe da se uzdrže od natačnih i jednostranih kvalifikacija događaja i da ne slušaju slijepo političke komesare koji pokušavaju na ovaj način da postignu poene, već da saslušaju i drugu stranu - zaključio je Lučić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.