ISTOČNA ILIDŽA

Šarović: Jasno je da Dodik vodi hrvatsku politiku

Šarović je rekao da ako padne Dodik, a past će na izborima, cijela imperija se ruši kao domine

Sa skupa u Istočnoj Ilidži. SDS

H. J. I.

26.9.2022

Mirko Šarović, kandidat za člana Predsjedništva BiH, izjavio je u Istočnoj Ilidži da je ona bastion SDS, koji će dati veliki doprinos ukupnoj pobjedi na oktobarskim izborima.

Šarović je rekao da ako padne Dodik, a past će na izborima, cijela imperija se ruši kao domine, te istakao da posebno želi naglasiti osudu svakog ko šuruje sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanović, koji omalovažava srpski narod.


- Milanović je izjavio da mu se gadi Srbija i srpski narod, a pojedini kao Dodik sa njim banči u Laktašima. To nek mu je na sramotu, želim to da istaknem, jer je očigledno i potpuno jasno da Dodik vodi hrvatsku politiku, što još jednom osuđujem - rekao je Šarović.

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika RS, rekla je da se u Istočnoj Ilidži osjeti pobjednička atmosfera, te da joj je drago da su sve stranke opozicije snažno stale iza zajedničkih kandidata.


- Očekujem pobjedu gospodina Mirka Šarovića i mene na pojedinačnim izborima. Poručujem da je RS sigurna u našim rukama, mi znamo kako da zaustavimo političko ludilo u BiH, to najbolje zna Mirko Šarović. Pobijedit ćemo korupciju, otvoriti prostor za više investicija i nova zapošljavanja, a samim tim obezbijediti sredstva za reformu zdravstva i obrazovnog sistema - poručila je Trivić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.